ČPP

Ovo su neka od najčešćih pitanja koje ste nam postavili. Odlučili smo da damo odgovore na jednom mjestu.

1. Gdje se održava Lotus Joga Fest?

Lotus Joga Fest će se održati na planini Vlašić, u sklopu kompleksa Hotela Sunce Vlašić. U hotelu će odsjesti naše učesnice i učesnici.

2. Da li je Lotus Joga Fest prigodan za početnice/ke?

Apsolutno! Svaki čas Lotus Joga Festa bit će prilagođen kako početnicama/cima, tako i iskusnim praktikanticama/ima joge. Radi se o časovima tradicionalnih, ali i modernih joga škola.

3. Da li djeca plaćaju pristup Lotus Joga Festu?

Boravak djece se naplaćuje prema važećem cjenovniku Hotela Sunce Vlašić. Za više informacija molimo Vas da kontaktirate sam hotel na info@sunce-vlasic.com ili broj telefona + 387 30 541 100. Sama cijena zavisi od uzrasta djeteta.

4. Da li je dozvoljen dolazak sa kućnim ljubimcima?

Zbog sigurnosti svih učesnica i učesnika, nismo u mogućnosti dozvoliti držanje kućnih ljubimaca za vrijeme održavanja festivala.

5. Moja kompanija je zainteresirana za grupni aranžman na Lotus Joga Festu. Da li odobravate grupni popust?

Naš grupni aranžman zove se Sangha aranžman i namijenjen je za grupe od minimalno četiri osobe. Za više informacija, posjetite stranicu Aranžmani.

6. Koja vrsta hrane se servira na Lotus Joga Festivalu?

Na festivalu ćemo posluživati standardne, vegetetarijanske i veganske obroke. Ukoliko imate dodatna pitanja ili alergije, obratite nam se kako bi vam sa chefom Hotela Sunce Vlašić ponudili odgovarajuću ishranu.

7. Kakav je plan u slučaju kiše?

U kompleksu Hotela Sunce Vlašić nalazi se i velika sportska dvorana koja može primiti sve učesnice i učesnike festivala, kao i ostali natkriveni prostori. Boravak u zatvorenim prostorima provodit će se uz obaveznu dezinfekciju na ulazu i poštivanje distance između učesnica i učesnika.

8. Kakvi još turistički sadržaji se nude učesnicima festivala?

Moguće je iznajmljivanje quad vozila i električnih bicikala, wellness sadržaji (masaže), hiking tura na vrh Vlašića Paljenik, kao i paintball mečevi na tri poligona.

9. Da li je organiziran prevoz na Lotus Joga Fest?

Prevoz iz Sarajeva i Banjaluke ka Vlašiću i nazad je uračunat u cijenu Lotus i Sangha aranžmana. Ukoliko dolazite vlastitim prevoznim sredstvom, obezbijeđen je besplatan parking.